• Големо искуство
  Квалификуван тим, обучени кандидати
 • Квалитетна и трајна обука
  Затоа што безбедноста е на прво место
 • Побарајте не уште денес
  телефон : 389 (034) 331 889
 • Сообракајни правила
  Квалитетна теоретска настава

Клучот на Вашата безбедност во сообраќајот се наоѓа во АВТОШКОЛА ОРИОН


е-Тест

e-test

Корисни линкови


Сообраќајни знаци

    zaopasnost          znaciizrecninaredbi       znaciizvestuvanje       znacidopolnitelnitabli

    Знаци за опасност Знаци за изречни наредби Знаци за известување
Дополнителни табли

Посветеност на нашите кандидати

Ви стоиме на располагање со најсовремени и комплетно опремени возила

Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×